latinica  ћирилица
18/09/2019 |  15:05 ⇒ 16:02 | Autor: SRNA

Radojičić: Potvrđena dobra saradnja sa Demosom

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić razgovarao je danas sa delegacijom Demosa o budućim projektima razvoja grada, te izrazio zadovoljstvo što je potvrđena dobra dosadašnja saradnja.
DEMOS - Foto: RTRS
DEMOSFoto: RTRS

Radojičić je naveo da je na sastanku bilo riječi o planovima za sljedeću godinu, kao i za neredni petogodišnji period, u oblastima poljoprivrede, komunalnih poslova i energetike. 

- Otvoren je širok spektar pitanja koja će biti dio programa i projekata Uprave grada u narednom periodu. Demos je i sada učesnik gradske vlasti, iako je nov politički subjekt, te doprinosi realizaciji projekata koje smo imali u prethodnom periodu - rekao je Radojičić nakon sastanka koji je održan u okviru konsultacija sa političkim partijama.

Predsjednik Gradskog odbora Demosa Slobodan Stanarević rekao je da ova partija ima veliki broj projektnih prijedloga koji se odnose na povećanje standarda života građana.

Stanarević kaže da je jedan od prijedloga ove partije da se uvede registar investitora u gradu, kako bi građani bili zaštićeni od prevara prilikom kupovine nekretnina. 

- Bilo je riječi i o kulturnim sadržajima na seoskim područjima, kako bi se sela oživjela, a mladi zadržali na tim područjima - rekao je Stanarević.