latinica  ћирилица
24/10/2019 |  11:37 ⇒ 12:03 | Autor: RTS

EL: Zvezda dočekuje Barselonu

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Barselone meč četvrtog kola Evrolige. Crveno-bijeli će igrati bez trenera Milana Tomića, koji je raskinuo ugovor sa klubom. Utakmica se igra u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa početkom od 21 sat.
KK Crvena Zvezda (foto:euroleague) -
KK Crvena Zvezda (foto:euroleague)

Crveno-bijeli košarkaši nalaze se u krizi rezultata, u sedam utakmica od početka sezone zabilježili su samo dva trijumfa.

Trener Milan Tomić raskinuo je ugovor sa klubom pred utakmicu sa Barselonom u četvrtom kolu Evrolige, a u Beograd stiže jedna od najboljih ekipa Evrope, predvođena Svetislavom Pešićem.

Ekipu Zvezde sa klupe će predvoditi Andrija Gavrilović, a crveno-bijeli će pokušati da savladaju jedan od najskupljih timova u Evropi, koji je u novu sezonu ušao pojačan Mirotićem, Dejvisom, Higinsom, Abrinesom...

Zvezda je u prva tri kola elitnog takmičenja zabilježila samo jedan trijumf – protiv Fenerbahčea u Beogradu, dok je Barselona, uz CSKA, jedini tim koji ima sve tri pobjede u takmičenju.

Podrška pubilke u dvorani "Aleksandar Nikolić" sigurno neće izostati i biće dodatna snaga crveno-bijelima da trijumfuju u (ne)mogućoj misiji.