latinica  ћирилица
06/12/2019 |  12:07 ⇒ 13:00 | Autor: RTRS

Od subote "Zimska varoš" na Trgu Krajine

Banjalučani i svi posjetioci od sutra će na Trgu Krajine moći da uživaju u novom turističkom sadržaju u okviru manifestacije "Zimska varoš", koja svoja vrata otvara već od 10 časova.
"Zimska varoš" u Banjaluci (Foto: Goran Šurlan) -
"Zimska varoš" u Banjaluci (Foto: Goran Šurlan)

Zvanično otvaranje je zakazano za 18 časova, kada će nastupiti dječiji hor Vrapčići, hor Mama voks, Maja Manojlović, Teodora Barać, te bend DŽez bles.

Bogat kulturno-zabavni program, ekskluzivne delicije i domaći proizvodi afirmisani u okviru Krajiške i Hercegovačke kuće, poznati ugostiteljski brendovi i zimske zanimacije, puno sadržaja za djecu, klizalište – najveće do sada, specijalna soba iluzija…samo su neki od sadržaja koje očekuju sve posjetioce "Zimske varoši", koja će trajati sve do 5. janura 2020. godine.

– Osnov manifestacije su zimske kućice, koje su postavljene u dva reda kako bi bio obezbijeđen prolaz za posjetioce. Na Zimskoj varoši će biti predstavljeni brojni izlagači sa lokalnim delicijama, ugostitelji i slični sadržaji. U idućih mjesec dana, koliko traje manifestacija, svakodnevno će biti izvođen šarolik zabavni program, naročito za djecu, a u večernjih časovima će biti organizovani brojni muzički nastupi. Detaljan program ćemo objavljivati svake sedmice – saopštio je organizator Centar za marketinški razvoj Banja Luka.