latinica  ћирилица
12/02/2020 |  11:31 | Autor: SRNA

Državljanin Hrvatske nije platio boravak u teslićkom hotelu

Državljanin Hrvatske napustio je hotel u Tesliću, a da nije izmirio svoje obaveze, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.
Opština Teslić - Foto: Screenshot/YouTube
Opština TeslićFoto: Screenshot/YouTube

On je u hotelu boravio od petka do nedjelje, 7. do 9. februara, a dežurni tužilac Okružnog javnog užilaštva Doboj izjasnio se da je izvršeno krivično djelo prevara.

Policijskoj stanici Modriča juče je prijavljeno da je u prethodnih sedam dana nepoznato lice u trgovinskom objektu u ovoj opštini platilo robu novčanicom u apoenu od 100 KM, za koju se sumnja da je falsifikovana.

Policijskoj stanici Petrovo juče je prijavljeno da je u prethodnih sedam dana na području ove opštine izvršena bespravna sječa šume.

Istog dana je Policijskoj stanici Derventa prijavljeno da su u prethodnih nekoliko dana na području ove opštine iz neobezbijeđenog pomoćnog objekta otuđeni motorna pila i električni alat, kao i da je na jednoj stambenoj zgradi uočena neovlaštena potrošnja električne energije.

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je pet krivičnih djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode.