latinica  ћирилица
06/04/2020 |  13:02 | Autor: SRNA

Radmanović: Prestati sa političkim nadmetanjem dok traje bitka za život

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović poručio je da je u vrijeme epidemije virusa korona potrebna podrška svima koji se bore sa ovim problemom, te da je neophodno prestati sa političkim nadmetanjima dok traje bitka za život.

- Vrijeme je za koordinaciju i zajednički rad vlasti na svim nivoima kako bismo pobijedili ovu globalnu pošast - naveo je Radmanović u pisanom obraćanju poslanicima u Predstavničkom domu i javnosti u BiH povodom današnjeg preuzimanja funkcije predsjedavajućeg ovog doma.

Konstatujući da se cijela BiH i svi njeni građani nalaze u teškom trenutku zbog epidemije virusa korona, Radmanović je uputio najbolje želje onima koji su u svakodnevnoj, direktnoj i neposrednoj borbi za zdravlje i živote ljudi - ljekarima i medicinskom osoblju, kao i onima koji su svakodnevno izloženi virusu u nastojanju da obezbijede normalan život građana.

- Čestitam i članovima kriznih štabova vlasti na svim nivoima, čvrsto uvjeren da rade dobar posao i da mjere koje preduzimaju daju dobre rezultate - dodao je Radmanović.

On je istakao da su članovi Kolegijuma Predstavničkog doma u stalnom kontaktu, u nastojanju da pronađu rješenje za organizaciju sjednica Doma, uzimajući u obzir sva ograničenja, mjere i odluke kriznih štabova.

- O našim odlukama i rješenjima s ciljem da Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH omogućimo da, na bezbjedan način, ispunjava svoju ustavnu ulogu, bićete blagovremeno obaviješteni - najavio je Radmanović.

Uz poruku stanovnicima BiH da ostanu kod svojih kuća, Radmanović je onima kojima je potvrđena zaraza virusom korona uputio podršku i želje za brzo ozdravljenje.