latinica  ћирилица
01/11/2020 |  16:44 ⇒ 20:18 | Autor: SRNA

Kandidat SDS-a za načelnika opštine Prnjavor zaboravio šta je pričao njegov stranački kolega

Kandidat SDS-a za načelnika Prnjavora Milan Aleksić u izbornoj kampanji je zaboravio šta je pričao njegov stranački kolega i nosilac liste Milan Petrović na sjednici Skupštine opštine, pa ponovo optužuje za navodne nepravilnosti u vezi sa izgradnjom stambeno-poslovnog objekta "Centar", objavio je portal banjaluka.net.
Milan Aleksić (Foto:atvbl.com) -
Milan Aleksić (Foto:atvbl.com)

-  Tražimo od /načelnika opštine Prnjavor Darka/ Tomaša i predsjednika Skupštine opštine /SO/ da jednaku brigu za javni interes pokažu i na primjeru izgradnje stambeno-poslovnog objekta na parceli između ulica Svetog Save i Veljka Milankovića. S obzirom na to da javnosti još niste dostavili na uvid odgovore na pitanja definisana zaključkom SO Prnjavor od 12. juna, postoji opravdana sumnja da nisu ispoštovani svi uslovi u pogledu pravne regulative i da se iz tog razloga ne oglašavate - navedeno je u nedavnom saopštenje SDS-a koje je potpisao Aleksić.

Ovaj portal objavio je i tonski zapis sa sjednice lokalnog parlamenta na kojoj je Milan Petrović rekao da su dostavljene sve potrebne informacije.

- Što se tiče odbornika SDS-a mogu odgovorno potvrditi da smo dobili informacije od načelnika odjeljenja Žunića i to je ta informacija - rekao je tada Petrović.

Zbog obmanjivanja javnosti od kandidata SDS-a za načelnika opštine Prnjavor oglasilo se i tamošnje preduzeće "Starprodukt", koje je investitor stambeno-poslovnog objekta "Centar", izražavajući zgražavanje činjenicom da "SDS i njihov kandidat za načelnika oštne Milan Aleksić njihovu firmu i investiciju koriste u prljavoj predizbornoj kampanji".

- Kandidat SDS-a na načelnika Milan Aleksić samo nastavlja kontinuitet prethodnih SDS-ovih vlasti u reketiranju i uništavanju privrednih subjekata naše opštine - navedeno je u saopštenju koje je potpisao direktor tog preduzeća Goran Đekić.