latinica  ћирилица
04/08/2023 |  14:38 ⇒ 14:39 | Autor: RTRS

Mitrović-Vučević: Ima potencijala za unapređenje saradnje

Ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske Vojin Mitrović sastao se danas sa potpredsjednikom Vlade Srbije i ministrom odbrane Milošem Vučevićem u Banjaluci, saopšteno je iz ovog Ministarstva.
Mitrović i Vučević - Foto: Ustupljena fotografija
Mitrović i VučevićFoto: Ustupljena fotografija

Tema sastanka bila je saradnja u oblastima od zajedničkog interesa za oba ministarstva, s posebnim naglaskom na učvršćivanje saradnje u domenu namjenske industrije.

Mitrović i Vučević su se usaglasili da je dosadašnja saradnja dobra i da ima potencijala za njeno unapređenje i realizaciju u narednom periodu.

Ispred Ministarstva privrede i preduzetništva, pored ministra Mitrovića, sastanku su prisustvovali šef kabineta Milovan Pejanović, načelnik Odjeljenja za industriju Zorica Ljepojević i stručni savjetnik za industriju Nikoleta Kelečević.

Ispred delegacije Srbije, koju je predvodio potpredsjednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević, sastanku su prisustvovali pomoćnik ministra za materijalne resurse dr Nenad Miloradović, načelnik Generalštaba general Milan Mojsilović, šef kabineta potpredsjednika Vlade Žarko Mićin, šef kabineta ministra odbrane brigadni general mr Goran Momčilović i načelnik Odjeljenja za odbrambenu industriju pukovnik Veljko Petrović.