latinica  ћирилица
15/03/2024 |  17:31 ⇒ 17:45 | Autor: SRNA

Šulić i Filipović razgovarali o unapređenju saradnje i posjetili Sajam turizma u Beču

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić razgovarao je danas u Beču sa šefom Predstavništva Republike Srpske u Austriji Mladenom Filipovićem o mogućnostima promocije turističkih potencijala Srpske i unapređenju saradnje u oblasti trgovine i prehrambene industrije.
Međunarodni sajam turizma u Beču - Foto: SRNA
Međunarodni sajam turizma u BečuFoto: SRNA

U Ministarstvu trgovine i turizma Srni je rečeno da su Šulić i Filipović zajedno posjetili i Međunarodni sajam turizma koji se održava u Beču.

Na najvećem sajmu turizma u Austriji učestvuje i Turistička organizacija Republike Srpske sa zasebnim štandom na kojem su predstavljeni različiti segmenti turističke ponude.

- Između ostalog, Turistička organizacija Srpske predstavlja banjski turizam, planinski turizam, uključujući Olimpijski centar Јahorina, te aktivni turizam kao što je rafting, biciklizam i planinarenje - rečeno je iz Ministarstva.

Na Sajmu su prisutni i predstavnici Centra za razvoj poljoprivrede i sela Banjaluka, predvođeni direktorom Centra Draškom Ilićem, a koji ovom prilikom prezentuju ponudu "Krajiške kuće" i "Hercegovačke kuće".