latinica  ћирилица
23/03/2024 |  14:13 ⇒ 14:14 | Autor: SRNA

Gorica Dodik: Radujte se svakom zlu čiji je rasadnik Amerika, a mi ćemo pomagati onima kojima je to potrebno

Osnivač Fondacije "Srpska kuća" Gorica Dodik saopštila je da je banka zatvorila račun ove fondacije, čime je onemogućen dalji rad, i naglasila da će naći način da i dalje pomažu onima kojima je to potrebno.
Gorica Dodik (Foto: instagram.com/dodikgorica/) -
Gorica Dodik (Foto: instagram.com/dodikgorica/)

- Zbog sankcija koje su uvedene onima koji neće da budu podanici i marionete Majklu Marfiju, a koje su takođe uvedene i meni zbog, zamislite, podrške mome ocu, juče je banka zatvorila račun Fondacije na čijem sam čelu i time se onemogućio dalji rad. Sva neutrošena sredstva sa računa smo vratili donatorima kojima i ovom prilikom želim da se od srca još jednom zahvalim na podršci - navela je Dodikova na društvenoj mreži Iks.

Obraćati se javnosti ili ne, dodala je ona, svelo se na isto.

- Šta god da se kaže ili napiše tu su eksperti da to tumače i da objasne drugima šta ste vi ustvari htjeli da kažete ili kako se osjećate. Međutim, zbog ljudi koji su iskreno učestvovali i podržavali rad Fondacije želim da napišem par rečenica - dodala je Dodikova.

Ona je naglasila da je Fondacija "Srpska kuća" za dvije godine napravila tri nove kuće za tri porodice i završavaju još dvije, na šta su, kako je rekla, ponosni i tu sreću na licima te djece ne može sankcionisati zločinac Majkl Marfi.

- Prije svega, sjetite se ko je u zadnje vrijeme objavljivao tekstove u vezi sa Fondacijom i ko je osuđivao njen rad, sve će vam se reći. To su isti oni koji su urgirali da se jedna humanitarna organizacija ugasi. Da, upravo oni koji ne vjeruju u dobra djela zato što ih i ne čine! - istakla je Dodikova.

Ona je konstatovala da "svakodnevno svjedočimo monstruoznim akcijama koje širom svijeta čini otadžbina Majkl Marfija, svjedočimo zlu koje se rađa u njegovoj zemlji i koje metastazira brzinom svijetlosti, ali bez obzira na sve, oni su sebi dali za pravo da budu prijeki sud i da se iživljavaju nad svima onima koji ne učestvuju u njihovom zločinu".

- Vi koji ih podržavate, radujte se i dalje novim ratovima, novim bolestima, pedofiliji i svakom drugom zlu kojem su oni rasadnik. Mi ćemo naći način da pomažemo onima kojima je pomoć potrebna i radovaćemo se osmjesima i zdravim porodicama - poručila je Dodikova