latinica  ћирилица
18/04/2024 |  11:56 ⇒ 12:19 | Autor: SRNA

Vlasenica šesti put dio biciklističke trke "Beograd - Banjaluka"

Vlasenica će sutra biti domaćin cilja druge etape Međunarodne biciklističke trke "Beograd - Banjaluka" i iz opštine su pozvali sugrađane da im se pridruže u ovom spektaklu i pozdrave 175 biciklista iz 30 zemalja.
Opština Vlasenica - Foto: RTRS
Opština VlasenicaFoto: RTRS

Načelnik opštine Miroslav Kraljević, zajedno sa organizatorima, dočekaće bicikliste na Trgu srpskih boraca u 15.00 časova.

Druga etapa trke je teška etapa i duga je oko 150 kilometara. Start je u Zvorniku, zatim se ide ka Papraći, Šekovićima, sa ciljem u Vlasenici.

Zbog trke biće izmijenjen režim saobraćaja na području opštine Vlasenica danas od 20.00 časova, do sutra u 16.00 časova.

Sutra se zabranjuje skretanje vozila iz Svetosavske ulice ka Trgu srpskih boraca, a pristup stambenim i poslovnim objektima omogućen je iz Ulice Kralja Petra, odnosno Nikolaja Velimirovića.

Zabrana saobraćaja u oba smjera kretanja motornih vozila je za ulice Ilije Birčanina, Јurišnog odreda – od raskrsnice sa Ustaničkom do raskrsnice sa Ulicom Kralja Petra.

Saobraćaj je zabranjen i u ulicama Kralja Petra od raskrsnice sa Јurišnog odreda do raskrsnice sa Ulicom 9. januar, te od raskrsnice sa Ulicom Žrtava Rogosije do raskrsnice sa ulicama Srpskih ranjenika, Petra Kočića i Svetosavske, Trg srpskih boraca od raskrsnice ulica Stevana Sinđelića i Mihajla Pupina.

Pripadnici Policijske stanice Vlasenica regulisaće saobraćaj, a na mjestima gdje je to potrebno postaviće privremene barijere.

Biciklistička trka sutra prolazi i kroz Šekoviće oko 14.30 časova, a od 12.00 do 15.00 časova biće postepeno obustavljen saobraćaj na dionici regionalnog puta Caparde-Šekovići-Tišča.

Na trgu u opštini Šekovići od 12.00 do 15.00 časova biće organizovan muzički program.