latinica  ћирилица
20/04/2024 |  16:08 ⇒ 20:23 | Autor: RTRS

Banjalučko proljeće: Uz muziku i ples brojni građani uživali na novom šetalištu (FOTO/VIDEO)

Na novoizgrađenom šetalištu u Gajevoj ulici, mnoštvo građana Banjaluke svih generacija i ovog puta uživalo je uz muziku, ples i dobru zabavu u već tradicionalnom proljećnom druženju povodom otvaranja manifestacije "Banjalučko proljeće".
Banjaluka (foto: Gradska uprava Banjaluka / A. Čavić) -
Banjaluka (foto: Gradska uprava Banjaluka / A. Čavić)

- Naime, nakon sjajne proljećne zabave u “Parkiću“ i ispred Gradske uprave uz "Baba Djex Tribe" i koncert Dječijeg hora "Vrapčići", program ovogodišnje manifestacije nastavljen je u Gajevoj ulici, gdje su brojni sugrađani uživali u sjajnoj atmosferi uz nastupe plesnih animatora i koncert banjalučkog umjetnika Andreja Pucarevića - saopšteno je iz Gradske uprave.

      View this post on Instagram

A post shared by Grad Banja Luka (@banjaluka.gu)

Sugrađanima se pridružio i gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je još jednom poručio da je današnja atmosfera potvrda da je Banjaluka zaista najljepša u proljeće.

- Nema sumnje da je proljeće kao stvoreno za našu Banjaluku, koja je i ovoga puta zablistala u prekrasnim bojama. Ipak, ono što čini posebnom ovogodišnju manifestaciju “Banjalučko proljeće“ je to što se prvi put odvija na novoizgrađenom šetalištu u Gajevoj ulici - istakao je on.

Uz nove dekoracije u Parku “Petar Kočić“ postavljen je jedan neobični kontejner u obliku morskog kita za odlaganje plastične ambalaže. 

Podsjećamo, povodom završetka radova i otvaranja nove pješačke zone u Gajevoj ulici, u toku je šoping vikend tokom kojeg svi sugrađani i posjetioci imaju priliku da ostvare određene popuste u lokalima i radnjama smještenim u Gajevoj i Јevrejskoj ulici.