latinica  ћирилица
02/05/2024 |  22:33 | Autor: TANЈUG

Milojević: Zasluženo osvojenu titulu posvećujem navijačima pred Vaskrs

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević posvetio je 35. titulu prvaka države navijačima i dodao da je simbolično osvojena pred Vaskrs.
Vladan Milojević (Foto:TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ) -
Vladan Milojević (Foto:TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ)

Zvezda je do titule četiri kola pre kraja Superlige Srbije stigla pobjedom 2:1 nad TSC-om. Milojeviću je poslije 2018. i 2019. ovo treća titula sa Zvezdom.

- Veoma težak meč, ali smo uspjeli da upišemo velika tri boda koja smo željeli i tako osvojimo 35. titulu. Čestitam svim divnim navijačima koji su danas došli, ali i onima koji nas podržavaju širom svijeta. Mislim da smo apsolutno zasluženo osvojili titulu. Sve to se desilo na najljepši mogući način, pred najveći hrišćanski praznik Vaskrs i ovom prilikom bih ga čestitao svima onima koji ga slave - rekao je Milojević, a prenosi klupski sajt.

Istakao je Milojević da sad svi u klubu imaju vremema da se odmore i budu sa porodicama, a onda od ponedeljka da nastave gde su stali.

- Čeka nas utakmica u Lučanima, i tu tražim ozbiljnost, kao i do kraja sezone u svakom meču. Imamo i finale Kupa Srbije. Cilj je da napredujemo, radimo i da pripremamo mlade igrače za novu sezonu - dodao je Milojević.

Podvukao je Milojević da je vjerovao u titulu i kad je ekipu preuzeo zimus na minus jedan u odnosu na Partizan.

- Očekivao sam titulu, naravno. Sportista sam, vjerovao sam da uz dobar rad i trud možemo da postignemo sve ovo. Najljepša stvar na svijetu je kad se borite za nešto i na kraju budete pobjednici. Ponosan sam i drago mi je što smo svi zajedno dodali još jednu titulu voljenom klubu - zaključio je Milojević.