latinica  ћирилица
20/01/2015 |  17:02 | Autor: Glas Srpske

Stokić ostaje u Borcu do kraja sezone

Napadač banjalučkog Borca Јoco Stokić i u nastavku sezone nosiće dres kluba iz Platove, iako je samo dan ranije bio praktično na izlaznim vratima "Gradskog" stadiona.
Stadion FK Borac - Foto: RTRS
Stadion FK BoracFoto: RTRS

Ovakav epilog plod je višečasovnih jučerašnjih pregovora čelnika Borca i jednog od najboljih špic igrača Premijer lige BiH, piše Glas Srpske.

"Približili smo stavove i ostalo je da nastavak saradnje samo još ozvaničimo. Svjesni smo dugovanja prema Stokiću, od njih ne bježimo, ali rješavanje tog problema u ovom trenutku nije prioritet. Toga je svjestan i Stokić i pristao je da se dug prema njemu isplaćuje u nastavku sezone u skladu prema mogućnostima", istakao je predsjednik Fudbalskog kluba Borac Draško Ilić.

Stokić je izrazio zadovoljstvo ostankom na "Gradskom" stadionu i u nastavku sezone.

"Drago mi je što smo se na kraju uspjeli dogovoriti i što ću i na proljeće nositi 'crveno-plavi' dres. Moja potraživanja biće izmirena u što skorije vrijeme i sada mi ostaje samo da se što bolje spremim za nastavak sezone. Vjerujem da imamo dobru ekipu i da Borac može stići do plasmana na međunarodnu scenu", rekao je Stokić.

Ekipa Borca trenutno zauzima šestu poziciju na table Premijer lige, a prvi meč u nastavku takmičenja "crveno-plavi" će odigrati 28. februara kada na "Gradski" stadion stiže Mladost iz Velike Obarske.