latinica  ћирилица
25/07/2014 |  16:57 | Autor: Agencije

Lepa Brena zbog preloma ide na operaciju

Pjevačica Lepa Brena slomila je danas desnu ruku u zglobu i lakat lijeve ruke, nakon što se tokom doručka sa suprugom saplela i pala.

Lepa Brena i Boba Živojinović odmarali su u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, što čine svakog ljeta. Pjevačica je sa suprugom bila na doručku kada se saplela, pala i zadobila prelome obje ruke. Do daljeg neće nastupati, a otkazani su nastupi u Makarskoj i Bihaću, rečeno je u Grand produkcije.

Ovo je saopšteno, nakon što su se danas u svim regionalnim medijima pojavile spekulacije da je jedna od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima doživjela saobraćajnu nesreću, kao i da je teško povrijeđena.

Pjevačica je zadržana na liječenju u Ortopedskoj klinici Lovran, kod Opatije. Ustanovljeno je da je polomila desnu, ali i lakat lijeve ruke, zbog čega će biti podvrgnuta hirurškoj intervenciji.

Međutim, kako je ranije imala zdravstevnih problema sa trombom, tim ljekara je odlučio da sačeka jutro, kako bi se INR spustio u mjeri koja će zadovoljiti hiruršku intervenciju i tada preduzeti operativne mjere.

Stanje Lepe Brene je stabilno, ona se osjeća dobro, a uz nju su suprug i sinovi Stefan i Viktor.