latinica  ћирилица
20/08/2014 |  17:02 | Autor: sportal.rs

Venger optužio Mažića za loše suđenje

Trener Bešiktara Slaven Bilić izvinjavao se srpskom sudiji Miloradu Mažiću zbog temperamentnog ponašanja na meču sa Arsenalom (0:0) u baražu za Ligu šampiona.

Međutim, Arsen Venger nije krio da je nezadovoljan arbitražom. Francuz je na kraju sigurno bio nezadovoljan neriješenim ishodom bez golova, a krivca je našao i u srpskom arbitru, koji je pokazao dva žuta kartona Aronu Remziju, pa je ovaj morao u svlačionicu prije kraja meča.

"Nije zaslužio ni prvi ni drugi žuti karton. Nevjerovatno je kada videte neke greške koje su napravljene" - pričao je Venger nakon meča, prenosi Bi Bi Si.

"U drugom dijelu je suđenje bilo zaista loše. Ne znam zašto je Remzi dobio drugi žuti karton. Bila je teška utakmica, vjerovatno i za suđenje, jer su se svi borili za svaku loptu. Ali, drugi žuti karton za Remzija je velika i pogrešna odluka" - istakao je menadžer “tobdžija“, a vidjećemo šta će UEFA reći na ovo otvoreno komentarisanje suđenja.

Francuski stručnjak smatra da je remi možda bio najpravedniji ishod meča.

"Bešiktaš se borio za svaku loptu, igrao je brzo, morali smo da budemo vrlo koncentrisani. Obje ekipe su željele pobjedu, imale šansu da stignu do nje. Možda je remi fer.