latinica  ћирилица
23/08/2014 |  14:16 | Autor: Nezavisne

Vozač načelnika opštine K.Dubica pijan skrivio nesreću

Branislav Јanjuz - Pići, službeni vozač Mile Zlojutra (SDS), načelnika opštine Kozarska Dubica, sinoć je oko 21 čas, službenim vozilom Pasat, pod dejstvom alkohola izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je lakše povrijeđena Gordana Babić, saznaju "Nezavisne" iz izvora bliskih policiji.
Vozač načelnika Kozarske Dubice pijan izazvao nesreću - Foto: nezavisne novine
Vozač načelnika Kozarske Dubice pijan izazvao nesrećuFoto: nezavisne novine

On je sa 2,9 promila alkohola u krvi na tranzitu u Kozarskoj Dubici, udario vozilo kojim je upravljala Babićeva. Ona je nakon toga prebačena u blonicu. Kako se saznaje Babićeva je van životne opasnosti.

''Nezavisne'' saznaju da je sa Јanjuzom u službenom automobilu bila ženska osoba Z.B., a koja se odmah udaljila sa mjesta nesreće.

Prema pisanju portala Nezavisnih novina na lice mjesta odmah je stigao Saša Nikoletić, načelnik odjeljenja za poljoprivredu u opštini Kozarska Dubica, koji je dao izvaju da je on bio na mjestu suvozača u trenutku nesreće i da su se vraćali sa službenog puta.

Na licu mjesta se nalazilo dosta svjedoka, koji su posmatrali sam čin nesreće, a "Nezavisne" navode da je Nikoletić nakon pola sata shvatio da je napravio ogromnu grešku, pa je navodno od policije tražio da se izjava obriše.