latinica  ћирилица
17/10/2014 |  08:06 | Autor: RTRS

Baloteli: Prandeli nije pravi muškarac

Fudbaler Liverpula Mario Baloteli rekao je da bivši selektor Italije Ćezare Prandeli "nije pravi muškarac".

Prandeli je javno kritikovao Balotelija poslije poraza Italije na Svjetskom prvenstvu od Urugvaja sa 1:0. Reprezentacija Italije je takmičenje na Mundijalu završila poslije grupne faze, pišu sportske.

"Pravi muškarci, ako imaju nešto da kažu, onda vam to kažu u lice. Јa tako radim. Prandeli je govorio loše stvari o meni. Da li je morao odmah nakon utakmice da razgovara sa novinarima o meni? Nisam to očekivao i nisam odgovorio, jer nema smisla", rekao je Baloteli.

"Moram da budem iskren i da kažem da sam bio razočaran time što su ljudi govorili i što su me okrivljivali poslije Svjetskog prvenstva. Mislim da sam imao dvije, možda tri prilike na cijelom turniru. Svi znaju da sam postigao gol protiv Engleske, ali nisam mogao više od toga", dodao je on.

Podsjećamo, Prandeli je podnio ostavku nakon Mundijala, a njega je na klupi Italije zamijenio Antonio Konte, koji nije u tim za kvalifikazije za Evropsko prvenstvo nije pozvao Balotelija.

"Razumijem zašto nisam u timu. Nisam postizao golove, dok Gracijano Pele i drugi jesu. Oni zaslužuju da budu u reprezentaciji", dodao je Baloteli.

Baloteli je za Italiju debitovao 2010. godine i na 33 utakmice je postigao 13 golova.