latinica  ћирилица
12/12/2014 |  14:59 | Autor: sportske.net

Brajant na treningu vikao na saigrače (VIDEO)

Los Anđeles Lejkersi su u dosadšnjem dijelu NBA lige ostvarili su svega sedam pobjeda u 23 odigrana meča.

Za prvu zvijezdu tima može se reći sve, osim da nije fanatik. Prvi je na treningu, posljednji odlazi, naporno radi kao da je mladić. Ostalo mu je još 19 mjeseci, praktično ova i sljedeća sezona, pokušava sve da povuče ekipu naprijed,pišu sportske.net.

U svemu tome ponekad možda i pretjera, ali ne štedi se nijednog trenutka, a nije mu jasno kako tim ne može da ga prati.

Tako je na treningu je izvrijeđao Nika Јanga koji je djelovao nezainteresovano za igru u odbrani.

"Niko u ligi ne može da me čuva 'jedan na jedan', ali ti kao da hoćeš da budeš tamo gdje ja to želim. Potrudi se", rekao je između ostalog nekadašnjem beku "Siksersa".

"Vi g... meki ste kao toalet papir", vrištao je Kobi na saigrače potpuno izgubivši živce.

"Јe l' se ovako trenira, je l' se ovako bori, sad mi je jasno kako smo izgubili 20 mečeva", urlao je najplaćeniji igrač lige i jedan od najboljih u istoriji.

Onda se okrenuo generalno menadžeru Miču Kupčaku.

"Treba li ja više da se trudim Miče, šta da uradim bolje? Moram da budem bolji, ovi g.... mi ne pomažu", rekao je Brajant.

Sve ovo zabilježili su mediji, a Brajant je bio toliko iznerviran da čak nije želio ni da priča o tome da bi protiv San Antonija mogao da pređe DŽordana po broju poena.

"Ma kakvi poeni, koga briga, radi se o trofejima, o časti", rekao se Brajant, koji se teško miri sa činjenicom da su Lejkersi ovako slabi.