latinica  ћирилица
22/12/2014 |  09:49 | Autor: RTRS

Mihajlović: Nasmijalo me Dekijevo isključenje

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović rekao je poslije jučerašnjeg remija sa Udinezeom (2:2) da je rezultat na Luiđi Ferarisu realan.

Tim iz Đenove je poveo, da bi gosti u samo pet minuta uspjeli da stignu do preokreta. Ipak, Gabijadini je uspio da donese svom timu bod u šezdesetom minutu igre, piše B92.

Meč u Đenovi obilježilo je i treće isključenje Dejana Stankovića u sezoni koji je pomoćni trener Udinezea, kao i reakcija njegovog kuma Siniše Mihajlovića – koji se na sve to nasmijao.

"Šta me je nasmijalo? Dekijevo isključenje. Kada su ga isključili počeo je da se pravda kao da sam ga ja isključio, ali razumijem ga. Bio mu je ovo treći crveni karton u sezoni i nervoza je učinila svoje, ali stvarno ne znam zbog čega je isključen", rekao je Mihajlović. "Bilo bi bolje da smo pobijedili, ali su oba tima išla na sva tri boda, navijači su svakako uživali. Imali smo 'rupu' u igri kad smo primili golove. Poslije pauze sam napravio male taktičke izmjene, pa smo uvijek bili na njihovoj polovini".

Tim Siniše Mihajlovića je zabilježio deveti remi u sezoni, i trenutno je peti sa 27 bodova, dok ekipa iz Udina zauzima deveto mjesto s pet bodova manje.