latinica  ћирилица
21/01/2015 |  11:16 | Autor: SRNA

Hoteli na Јahorini smanjili cijene smještaja

Јahorina je i danas prekrivena snijegom čija je visina između 40 i 60 centimetara, a za sve zainteresovane za boravak na olimpijskoj planini hoteli su smanjili cijene smještaja
Јahorina, staza Skočine - Foto: SRNA
Јahorina, staza SkočineFoto: SRNA

Od vertikalnog trasnporta rade šestorosjedi "Poljice" i "Ogorjelica", liftovi "Poljice" i "Olimpik" i bejbi-lift.

Snijeg na Јahorini i jutros pada, vrijeme je promjenjivo oblačno, a temperatura vazduha je minus jedan Celzijusov stepen.

Osim manjih cijena, hotel "Bistrica" nudi i ekstra popuste.

Cijena noćenja s doručkom u hotelu "Bistrica" iznosi 56 maraka, rekla je portparolka Olimpijskog centra "Јahorina" Ivana Lizdek i još je izdvojila top-ponudu ovog hotela u kojem tri dana boravka u polupansionu i korištenje ski-pasa košta 145 evra po osobi.

- Od 25. januara raste broj rezervacija u hotelima i očekuje se veći broj gostiju, posebno iz Turske, gdje krajem mjeseca počinje raspust - istakla je Lizdekova.

Od 6. februara Lizdekova je najavila "Studentsku zimu" koju organizuje Ferilajni savez Republike Srpske.

Prema njenim riječima, studenti iz Republike Srpske, na olimpijskoj ljepotici boraviće u dvije grupe od 1. d 6. i od 6. do 11. februara.

Ona je preporučila zainteresovanim studentima da posjete sajt Ferijalnog saveza, gdje se mogu informisati o popustima, zahvaljujućima kojima mogu da provedu pet dana na Јahorini.