latinica  ћирилица
23/02/2015 |  11:38 | Autor: RTRS

Manćini: Vidić više neće dobiti šansu

Srpski fudbaler Nemanja Vidić naljutio je trenera Intera Roberta Manćinija koji je izjavio da mu više neće davati šansu.

Italijanski stručnjak je razočaran Vidićevom nonšalantnošću tokom meča sa Seltikom u četvrtak u Ligi Evrope, kada je trener očekivao da se brzo spremi za izmjenu, prenosi B92.

"Od Vidića sam tražio da se što prije zagrije kako bi ušao na teren, a on je iza gola krenuo laganim koracima, što me strašno iznerviralo. Dok sam ja na klupi Intera, on više neće dobijati šansu, i o tome sam obavijestio čelnike kluba", rekao je Manćini.

Srpski defanzivac od dolaska Manćinija na klupu "neoazura" rijetko igra, bio je rezerva i u Glazgovu, trener je želio da ga uvede u igru, a onda ga je vratio na klupu.

"On je prvo presporo namještao kostobrane, a onda polako odšetao do mjesta predviđenog za zagrijavanje rezervnih fudbalera, što me je strašno iznerviralo. Odlučio sam da ga vratim na klupu i nisam htio da izvršim izmjenu. Preko nekih stvari ne mogu da pređem i stvarno mi nije jasno ponašanje tako iskusnog igrača u trenutku kad je trebalo da zamijeni Ranokiju zbog povrede u Glazgovu", istakao je Manćini.

Podsjećamo, Manćini je već imao sličan problem sa jednim igračem, prije sedam godina, takođe u Interu, tada je akter bio Luis Figo, koji je poslije eliminacije od Liverpula u Ligi šampiona rijetko bio na terenu.

Sve je izvjesnije da će se Vidićeva epizoda u Interu završiti već poslije jedne sezone, te da će u junu tražiti novi klub u kojem će da okonča karijeru.