latinica  ћирилица
23/03/2015 |  00:14 | Autor: novosti.rs

Vujošević: Sudija nije imao jednak kriterijum

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević je bio nezadovoljan poslije poraza od Budućnosti u meču koji je odlučivao o drugoj poziciji pred plej-of ABA lige.

"Čestitam Budućnosti na pobjedi. Uvijek su bili ozbiljan klub, a sada su otišli korak dalje. Napravili su ozbiljan tim i želim da čestitam mladom kolegi na odličnim rezultatima. Dali smo maksimum što se tiče borbenosti, nedovoljno smo uigrani zbog kasnijeg dolaska pleja i otud oscilacije", objašnjava Vujošević.

Iskusni stručnjak se dotakao i suđenja.

"Dozvolili smo rivalu da napravi, čini mi se serije od 8:0 i 13:0. Ne želim da potcijenim nikoga, ali u odlučujućim trenucima sudija Dožai nije imao jednak kriterijum dosuđivanja faula".

Imao je i poruku za Podgoričane.

"Želim domaćinu da se plasira u finale i volio bih da se opet sretnemo u finalu", poručio je Vujošević.

Na konferenciji za medije poslije meča je govorio i kapiten Dragan Milosavljević.

"Čestitam im na pobjedi. Znali smo da će biti teška utakmica i dali sve od sebe. Nismo imali sreće, promašili smo neke zicere, a oni su pogodili neke teške šuteve, pogotovo trojka Rejnoldsa. Zasluženo su slavili. Mislim da dižemo formu i psremamo se za ono najvažnije".

Trener domaćeg tima Igor Јovović je bio zadovoljan atmosferom.

"Drago mi je da smo u Podgorici napravili košarkaški ambijent kakav je bio prije 15-ak godina. Partizan je u prvom poluvremenu imao raspoložene igrače koji su pogađali neke teške šuteve, za šta su i kadri. Drago mi je što smo ekipu koja je poznata po ofanzivnom skoku uspjeli da nadmašimo u tom segmentu. Nismo se predavali ni kada smo imali minus sedam, a sreća nas je poslužila na kraju", zaključio je Јovović.