latinica  ћирилица
25/05/2015 |  16:32 | Autor: RTRS

Suarez Navaro, Kerber, Lisicki i Stosur u durgom kolu

Španska teniserka Karla Suarez-Navaro lako se palsirala u drugo kolo Rolan savladavši Moniku Nikulesku iz Rumunije sa 6:2, 6:2.
Karla Suarez Navaro - Foto: Getty Images
Karla Suarez NavaroFoto: Getty Images

Osmu igračicu svijeta u narednom kolu očekuje duel sa Francuskinjom Virdžini Razano, koja je bila bolja od Paragvajke Veronike Sepede sa 2:6, 6:4, 6:2.

Drugo kolo je izborila i Australijanka Samanta Stosur pobjedom nad Medison Brengl iz Sjedinjenih Američkih Država sa 6:1, 6:3. Stosur će se u drugom kolu sastati sa Francukinjom Amondin Es koja je bila bolja od Јarmile Gajdošove iz Australije sa 2:1 u setovima.

Prolaz u drugo kolo lako je izborila Njemica Anđelik Kerber savladavši Mađaricu Timeu Baboš sa 6:0, 6.1. Kerberovu u drugoj rundi očekuje Australijanka Ajla Tomljanovića koja je slavila protiv zemljakinje Kejsi Delakva sa 6:2, 6:2.

Dva seta bila su potrebna i Sabine Lisicki da savlada Moniku Puig iz Portorika i zakaže duel sa Darijom Gavrilovom koja je sa 6:1, 7:6(3) bila bolja od Šveđanke Larson.

Nakon do sada odigranih mečeva drugoga dana, prvo kolo su prošle još i Aliz Korne, Alehandra Dulgeru, Elena Svitolina, Vitalija Datčenko i Anika Bek.