latinica  ћирилица
07/07/2015 |  18:46 | Autor: B92

Đoković: Možda ću igrati protiv Argentine

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković rekao je da postoji mogućnost da nastupi za Srbiju u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv Argentine.
Novak Đoković   (Foto: Tom Jenkins for the Guardian) -
Novak Đoković (Foto: Tom Jenkins for the Guardian)

Selektor Srbije Bogdan Obradović nije uvrstio Đokovića na spisak igrača za četvrtfinalni duel sa Arentinom od 17-19. jula u Buenos Ajresu.

"Postoji mogućnost da nastupim u Dejvis kupu u Argentini. Možda ipak budem tamo, postoji opcija da se tim promijeni nekoliko dana prije meča", rekao je Đoković nakon pobjede nad Kevinom Andersonom u osmini finala Vimbldona.

"Da li ću ići zavisi od mnogo stvari i trenutno ne dajem sebi prostora da uopšte razmišljam o tome. Na najvažnijem sam turniru u godinu, igram svaki dan i ni ne stignem da razmišljam. Obavijestio sam već sve igrače i selektora, razgovaramo o tome već dugo, želim da se komunikacija održi i da nema nikakvih pretpostavki i slično. Svi se lijepo slažemo, podržavamo jedni druge. Vidjećemo, sada stvarno ne mogu da kažem hoću li ići ili ne", dodao je Đoković.

Novaka u četvrtfinalu Vimbldona očekuje duel sa Hrvatom Marinom Čilićem, u meču koji je repriza prošlogodišnjeg duela u istoj rundi.