latinica  ћирилица
29/08/2015 |  13:22 | Autor: B92

Јunajted nudi De Heu i 90 miliona evra za Bejla?

Fudbalski klub Mančester Јunajted navodno je spreman da madridskom Realu ponudi golmana Davida De Heu i 90 miliona evra za Velšanina Gareta Bejla.
Geret Bejl i Martin Edegor - Foto: Getty Images
Geret Bejl i Martin EdegorFoto: Getty Images

Za De Heu se od početka prelaznog roka zna da bi mogao da pređe u Real, posebno jer mu na kraju ove sezone ističe ugovor.

Menadžer "Crvenih đavola" Luj van Gal zbog toga je španskog golmana poslao na tribine, istakavši da ne može da brani dok je preokupiran pričama o mogućem transferu.

S druge strane, Bejl je više puta povezivan sa Јunajtedom, iako je istakao da je zadovoljan u Realu.

Međutim, posljednjih dana, i to pred sam kraj prelaznog roka, došlo je do novih obrta, pošto je Јunajted svjestan da bi na kraju sezone mogao da ostane bez De Hee i da za to ne dobije nadoknadu. To je i razlog zašto je on uključen u ponudu za Bejla, koji se po njoj procjenjuje oko 130 miliona evra.

Velšanin je u redove "Kraljevskog kluba" stigao prije dvije godine za 100 miliona evra iz Totenhema, što je najskuplji transfer u istoriji fudbala. Ukoliko Real pristane na ponudu, a za sada nije izvjesno da će se to desiti, Bejl bi ponovo pomerio granice, iako bi transfer dijelom bio plaćen De Heom.