latinica  ћирилица
04/09/2015 |  11:57 | Autor: sportske.net

Obradović demantovao mogućnost da Fener ulaže u Partizan

Vijest da bi turski velikan Fenerbahče mogao da preuzme Košarkaški klub Partizan i tako izvuče najtrofejniji srpski klub iz problema demantovana je od strane legende "crno-bijelih" i čovjeka koji trenutno sedi na klupi turskog kluba.
Željko Obradović (FOTO: Novosti/ arhiva VN -
Željko Obradović (FOTO: Novosti/ arhiva VN

Dolazak Aziza Јildirima u Beograd tumači se dvojako, a prema jednoj od verzija predsjednik Fenerbahčea trebalo bi da pregovara sa predstavnicima Partizana o preuzimanju košarkaškog kluba i infiltriranju u upravljačku strukturu bivšeg prvaka Evrope.

U momentu kada košarkaški klub Partizan grca u problemima navijače je zaintrigirala ova spekulacija ali je čitava priča vrlo brzo demantovana od strane legende "crno-bijelih" i čovjeka koji sa Azizom Јildirimom ima sjajan odnos jer trenira Fenerbahče.

"Prvi put čujem za tako nešto, da postoji takva mogućnost sigurno bih prvi saznao od ljudi iz kluba. Reći ću samo da to nema veze sa istinom, dalji komentar je suvišan" rekao je za "Danas" najbolji srpski stručnjak svih vremena Željko Obradović.

Spekulacije na pomenutu temu išle su toliko daleko da je upravo Željko Obradović okarakterisan kao posrednik u pregovorima dvije strane, a pominjana je i mogućnost da sadašnji pomoćnik srpskog stratega preuzme ulogu trenera u Partizanu.

Poslije ovakve izjave Željka Obradovića jasno je da predsjednik Fenerbahčea ne dolazi u radnu posjetu Partizanu kako bi dogovarao saradnju sa košarkaškim klubom već iz nekih totalno drugih razloga.

Čini se ipak da se radi o pregovorima vezanim za fudbalske transfere ali o tome na stranicama vezanim za FK Partizan.