latinica  ћирилица
25/04/2016 |  17:56 ⇒ 18:04 | Autor: SRNA

Đokić čestitao Vučiću i Dačiću

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić čestitao je lideru SNS-a Aleksandru Vučiću pobjedu na vanrednim izborima u Srbiji sa željom da nastavi da vodi politiku mira, stabilizacije i ekonomskog prosperiteta u Srbiji i regionu.
Petar Đokić - Foto: SRNA
Petar ĐokićFoto: SRNA

"Izborni rezultat koji ste ostvarili daje Vam dodatni legitimitet za sve što ste činili u prethodnom periodu, ali i veliku odgovornost da nastavite da vodite Srbiju u bolju i svijetliju budućnost", naveo je Đokić u čestitki i poželio Vučiću puno uspjeha u daljem političkom djelovanju.

Đokić je takođe čestitao i predsjedniku SPS-a Ivici Dačiću, svim članovima i simpatizerima ove partije na ostvarenom rezultatu na vanrednim izborima u Srbiji koji je, kako se ističe, još jednom potvrdio stabilnost i snagu SPS-a, kao i koalicije stranaka koje okuplja.

"Rezultat koji ste ostvarili, veliki je uspjeh u vremenima složenih međunarodnih odnosa, migrantske i ekonomske krize i nepopularnih reformskih poteza i dokaz da se može sačuvati povjerenje birača na temeljnim idejama ljevice, koje zagovaraju pravednost, jednakost i solidarnost svih građana", istakao je Đokić.

"Zato Vam želim puno uspjeha u daljem političkom djelovanju kroz institucije Srbije na dobrobit svih njenih građana, ali i građana Republike Srpske uz koje ste bili svih prethodnih godina", naglasio je Đokić.