latinica  ћирилица
28/04/2016 |  15:52 ⇒ 17:32 | Autor: RTRS

"Vaskrs u Srpskoj" - Radujmo se zajedno (VIDEO)

Za najveći hrišćanski praznik Radio-televizija Republike Srpske gledaocima je pripremila posebnu vaskršnju emisiju "Vaskrs u Srpskoj".
RTRS - Vaskršnji program - Foto: RTRS
RTRS - Vaskršnji programFoto: RTRS

U nedjelju, 1. maja, na Vaskrs, gledaoci će do 9 časova pratiti posebno, vaskršnje izdanje Јutarnjeg programa, a nakon toga, gotovo cijeli dan vaskršnju emisiju u kojoj smo ugostili više od 250 igrača, pjevača i drugih gostiju koji njeguju tradiciju srpskog naroda.

Svi angažovani na ovoj emisiji imali su mnogo posla, a i naši gosti nisu krili oduševljenje što će na VASKRS igrom i pjesmom unijeti radost u domove gledalaca RTRS.

"Vaskrs u Srpskoj" je jedna razigrana priča našeg naroda koji voli da zaigra, a bogatstvo srpskih običaja i igara, te takmičarskih starinskih disciplina pokazali su članovi sedam kulturno-umjetničkih društava iz Republike Srpske , Srbije i Crne Gore, pjevačke grupe, te muzičke zvijezde regiona , koji obećavaju nesvakidašnji praznični ambijent u studiju RTRS.

Pripreme za snimanje i realizaciju emisije trajale su oko dva mjeseca, a zahtijevale su angažman velikog broja ljudi , kao i znatne tehničke resurse naše kuće.

Vjerujemo da će RTRS i ovog Vaskrsa biti dio vaših domova i porodica i da će svako pronaći neku priču ili pjesmu za sebe u našem programu, koji počinje u 9 ujutro .


Foto: RTRS

Ženska pjevačka grupa “Planinke”, Pale
Foto: RTRS

Ženska pjevačka grupa “Planinke”, Pale i Muška pjevačka grupa “Krajina”, Beograd
Foto: RTRS

Voditelji: Sandra Đukanović, Srđan Radanović i Sanja Popović
Foto: RTRS


Foto: RTRS


Foto: RTRS

Voditelj Sanja Popović
Foto: RTRS


Foto: RTRS


Foto: RTRS


Foto: RTRS


Foto: RTRS


Foto: RTRS