latinica  ћирилица
25/05/2016 |  20:25 | Autor: RTS

Muslin: Hvala navijačima

Slavoljub Muslin je na svom debiju na klupi najbolje nacionalne selekcije ostvario pobjedu. U Užicu je Srbija savladala Kipar sa 2:1. Selektor je izjavio da je zadovoljan i iskoristio priliku da se zahvali navijačima na podršci.

"Bilo je više dobrih stvari u ovom meču i moram da budem zadovoljan ako se zna da smo radili samo dva dana, odnosno da smo promjenili sistem igre a dali smo šansu i novim igračima", rekao je selektor Srbije.

Utisak je da smo mogli da pobjedimo ubjedljivije?

"Problem je efikasnost, stvorili smo mnogo prilika koje smo mogli da realizujemo. S druge strane oni nisu stvorili šansu a dali su gol, odnosno dali smo ga mi sami sebi. Bez obzira, ostvarili smo pobjedu i ja moram da budem zadovoljan ponašanjem, pristupom igrača, njihovim angažovanjem."

Reprezentacija ponovo igra sa tri igrača u zadnjoj liniji, da li će selektor istrajati u promjeni sistema igre?

"Nadam se da ću istrajati, vidjećemo koliko će nam trebati vremena da se uklopimo. Novi sistem nam omogućava stvaranje većeg broja prilika, vidjelo se da smo stvorili mnogo šansi, samo da popravimo efikasnost".

Vidjeli smo nekoliko novih igrača?

"Ne bih pojedinačno govorio, ali zadovoljan sam njihovim učinkom, uklapaju se polako. Pred nama su još dvije utakmice, probaćemo sve kako bi spremno dočekali start kvalifikacija."

Užice je bilo sjajan domaćin?

"Hvala Užičanima, hvala navijačima koji su stvorili lijep ambijent i pokazali da polako vraćaju vjeru u naš fudbal. Јoš je,ipak, rano da se radujemo, igrali smo protiv Kipra, ali radićemo naporno kako bi bili sve bolji i ostvarili želje svih nas", rekao je Slavoljub Muslin.