latinica  ћирилица
27/05/2016 |  10:42 | Autor: RTRS

Vlatko Stefanovski obećao nastup za pamćenje na OK Festu

OK Fest na Tjentištu i ove godine od 1. do 3. jula garantuje najbolji provod uz fenomenalne domaće i regionalne bendove koji će se publici predstaviti na dvije pozornice,a jedan od izvođača koji će nastupiti je i Vlatko Stefanovski sa svojim triom.
Vlatko Stefanovski gost OK festa -
Vlatko Stefanovski gost OK festa

Vlatko Stefanovski je sa svojim triom na Tjentištu obećao dobru zabavu i koncert za pamćenje u prekrasnom prirodnom ambijentu, a posebno se raduje i novom iskustvu, s obzirom na to da do sada nije imao priliku posjetiti NP Sutjeska.

"Moram priznati da nikad nisam prošao kroz NP Sutjeska iako sebe smatram dobrim poznavaocem Balkana. Za OK Fest sam čuo od kada sam dobio ponudu i poziv da nastupim na ovom sjajnom festivalu i radujem se dolasku na Tjentište", ovim riječima jedan od najpoznatijih balkanskih gitarista i bivši član benda "Leb i sol" Vlatko Stefanovski poziva sve mlade ljude i ljubitelje dobre zabave da posjete NP Sutjeska i ovogodišnji treći po redu OK Fest.

Nastup Vlatka Stefanovskog i njegovog trija zakazan je 1. jula a zajedno sa njim na glavnoj pozornici nastupiće i "Babe" kao i jedan od najautentičnijih muzičkih sastava u svijetu "Lajbah".

Pored ovih sjajnih muzičara, publiku će na Tjentištu u jedinstvenom ambijentu netaknute prirode NP Sutjeska tokom tri dana trajanja festivala zabavljati i Who See, Kolja i grobovlasnici, Bajaga i instruktori, Edo Maajka, Kultur Shock, Viva Vox, ZAA, Dječaci, Artan Lili, Stereo Banana.

Nakon završetka programa, zabava se nastavlja u  OK kampau gdje će publiku do ranih jutarnjih sati zabavljati DJ Kawiar (Mika/Sopot), DJ BDAT DZUTIM (Timbe/Bad Copy) i DJ Coyote (Eyesburn).