latinica  ћирилица
21/06/2016 |  07:42 ⇒ 07:45 | Autor: SRNA

Biljana Krstić i "Bistrik" oduševili Trebinjce

Biljana Krstić i orkestar "Bistrik" održali su večeras koncert u bašti hotela "Platani" u Trebinju, koji je organizovao Gradski odbor Pozitivne Srpske.
Bilja Krstić i grupa Bistrik - Foto: SRNA
Bilja Krstić i grupa BistrikFoto: SRNA

Mnogobrojna publika je uživala u bogatom repertoaru ove pjevačice etno muzike, koja je, kako kaže, posebne pjesme sa svojih albuma izdvojila za trebinjsku publiku, a otpjevala je i tri pjesme sa novog albuma koji treba uskoro da izađe.

"Trebinje je grad u kome bih živela posle Beograda. Ljudi su pozitivni i srdačni, tako da ću sigurno češće ovde dolaziti ne samo poslovno, već i privatno", kaže Krstićeva.

Predsjednik Gradskog odbora Pozitivne Srpske Milan Tomanović kaže da im je zadovostvo što je takav umjetnik prihvatio njihov poziv da gostuje u Trebinju, te podsjetio na mnogobrojne kulturne, sportske i druge manifestacije koje su organizovali posljednjih mjeseci.

"Nastavljamo i ubuduće sa ovakvim aktivnostima, jer mi smo pokret koji je i organizovan da bi unapređivao privredne, kulturne, sportske, obrazovne djelatnosti", istakao je Tomanović.

Prije nekoliko dana na poziv Gradskog odbora Pozitivne Srpske u Trebinju je boravila srpska sportska heroina - košarkašica Nataša Kovačević.