latinica  ћирилица
23/06/2016 |  11:04 ⇒ 15:36 | Autor: RTRS

Partnerstvo Lovefest-OK Fest

Lovefest i OK Fest nastavljaju zajedničku partnersku saradnju i ove godine, želeći i nastojeći da okupe i ujedine mlade ljude iz cijelog regiona kroz muziku, druženje i kamp.
OK fest i Lovefest - Foto: RTRS
OK fest i LovefestFoto: RTRS

“Lovefest će ove godine biti održan od 4. do 6. avgusta u Vrnjačkoj Banji i pozivamo sve posjetioce OK Festa da dođu i posjete Vrnjačku Banju u tom periodu, a svi posjetioci OK Festa će imati poseban popust pri kupovini karte za festival ljubavi budući da je ovo rođendansko izdanje, a da je OK Fest naš prijateljski festival“ poručila je Zlatana Pavlović direktorka Lovefest-a.

Lovefest, najveći festival ljubavi u Srbiji ovoga ljeta svoj deseti rođendan proslaviće uz nastupe nekih od najpoznatijih svjetskih zvezda. Na najvećoj i najvatrenijoj Fire bini publika će imati priliku da proslavi jubilej uz legende svjetske muzičke elektro scene Sven Vath-a, Ben Klock-a i dvojac Pan-Pot. Na najveću binu festivala dolaze i ostali članovi Cocoon "porodice" Daniel Stefanik, Markus Fix i Ilario Alicante, Robert Diety kao i di-džej duo Yenker Brothers.

Na Energy Stageu-u nastupaju Phil Weeks, Anthony Parasole i Rick Wilhite,Tornado Wallace, Joey Anderson i Delta Funktionen. Live Stage je kao i svake godine naklonjen različitim muzičkim ukusima pa će tokom tri festivalska dana fanovi hip-hopa imati priliku da čuju nastupe Eda Maajke, Marčela, Stereo Banane, kao i kontroverzne Mimi Mercedez. Za sve ljubitelje gitarskog zvuka na Live binu dolaze Rambo Amadeus, Partibrejkers, Disciplina kičme, Ritam nereda, Bjesovi, E Play, kao i sastav Irie fm.

Bliži nam se i OK fest na Tjentištu, koji i ove godine od 01. do 03. jula okuplja najbolje domaće i regionalne izvođače na tri stejdža, a nastupaju: Babe, Vlatko Stefanovski Trio, Laibach, Who See, Kolja i grobovlasnici, Bajaga i instruktori, Edo Maajka, Kultur Shock, Viva Vox.

Razloga je mnogo da ove godine iz srca prirode nacionalnog parka Sutjeska krenete na put ljubavi, koji vas vodi sve do Vrnjačke Banje i uživate u jedinstvenoj zabavi i sadržajima koje su za vas pripremili OK Fest i Lovefest.