latinica  ћирилица
20/07/2016 |  19:36 ⇒ 19:44 | Autor: RTRS

Brčko- Sve spremno za Kolor fest

U Brčkom će 12. i 13. avgusta na poligonu Bescarinske zone biti održan jedinstveni događaj u regionu BiH - Kolor fest.
Festival u Brčkom - Foto: RTRS
Festival u BrčkomFoto: RTRS

Mnogo različitih boja će obojiti sve posjetioce, kao i sjajni nastupi domaćih i regionalnih zvijezda. Ovaj inovativan događaj se organizuje po uzoru na Holi festival u Indiji. Uz sjajnu muziku posjetioci će imati na raspolaganju i prirodne boje, kojima će na svaki puni sat tokom trajanja festivala obojiti festivalski prostor i izazvati još veću festivalsku euforiju.

Festival je privukao veliku pažnju javnosti, što dokazuje i 3.000 rasprodatih ulaznica u pretprodaji. Organizatori ističu da je sve spremno, te da će ovo biti jedan od događaja koji će se dugo pamtiti. BH Kolor fest će biti prvi na ovaj način koncipiran festival u regionu, a organizatori su ponosni zbog te činjenice, poručio je organizator Miloš Stankić.

Svi koji žele da dožive potpuni festivalski doživljaj imaće priliku i da obezbijede svoje mjesto u kampu.

- Posjetiocima nudimo dvije bine. Riječ je o mejnstejdžu gdje će se izvoditi savremena muzika (EDM) gdje će se slušati nešto komercijalniji zvuk, a na drugom stejdžu nudimo andergraund muziku. Time bi svakako odgovorili na potrebe svih naših posjetilaca - rekao je Stankić.

Mlada pjevačica Vanja Mišić je zaštitno lice prvog izdanja BiH Kolor festivala.

- Srećna sam zbog ostvarene saradnje, uvijek sam željela posjetiti festival boja, a sada to imam priliku uraditi i ovdje. Drago mi je da je spot za pjesmu "Prstima" ostavio trag, jer je upravo to uzrokovalo ovu saradnju - rekla je Vanja i dodala da se raduje ovom jedinstvenom događaju u regionu.

Organizatori su istakli da ih je spot za Vanjinu pjesmu "Prstima" ohrabrio da je izaberu za zaštitno lice festivala. 

Lista izvođača je već finalizovana, ali organizatori ne isključuju dodatna iznenađenja za posjetioce. Za festival će biti angažovano više od 30 di-džejeva sa prostora cijelog Balkana, uz posebne goste iz Slovačke. Na mejnstejdžu će nastupiti Drop Department, LuckuDee, Miloš Stankić, S.A.S.H.A, NEBS JACK, PI5E & 5HINE, Swit2Smile, Troublemakers, Vandal Steve, Vibe Out, WRECK&Lambda, GE, Zap Me Strobe, DYRIX, Speaker Humpion, REZORN, O&S, KP&Oslash, WN.

Na Hamer stejdžu predstaviće se Adnan Јakubović, Davor Gvozden, Forest Pipl, Goran Emkić, Јoma Maja, Kristina Lalić, Šuger lobi, TKNO, Aleksander de Funk, Dražen Zimonjić, Explo, Saša Radić.