latinica  ћирилица
29/07/2016 |  08:51 | Autor: B92

Fudbaleri Vojvodine razočarani remijem sa Dinamom

Fudbaleri Vojvodine razočarani su remijem sa Dinamom iz Minska u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
Fudbaleri Vojvodine (Foto: StarSport) -
Fudbaleri Vojvodine (Foto: StarSport)

Novosađani su igrali 1:1 iako su nadigrali goste iz Bjelorusije i bili u prednosti do 82. minuta.

"Razočaran sam jer smo imali mnogo šansi. Vidi se da je Dinamo dobra ekipa jer su nam dali gol iz prvog šuta na utakmici. Taj gol nas je sputao jer smo bili bliži da postignemo drugi i prelomimo utakmicu", rekao je Siniša Babić.

"Mislim da imamo veće šanse da prođemo u revanšu jer smo pokazali da smo bolji i vjerujem da u Bjelorusiji možemo do gola. Brži smo i agresivniji. Ništa nije izgubljeno. Očekujem da će u revanšu igrati slično kao u Novom Sadu. Da je ostalo 1:0, morali bi da nas napadnu. Ovako imaju dobar rezultat i sigurno se neće zalijetati", dodao je Babić.

Njegov saigrač Nikola Trujić smatra da Vojvodina i dalje ima dobre šanse za prolaz.

"Dobro smo počeli, prvo poluvrijeme igrali zaista dobro, stvarali šanse i mislim da smo pokazali kako treba da igra Vojvodina. Ne znam šta se desilo u nastavku, prvih 10 minuta kao da smo bili pogubljeni, izgubili smo ritam. Primili smo gol praktično iz jedne šanse, ali ništa nije gotovo. Ima još jedna utakmica. Ako budemo igrali kao ovdje u prvom poluvremenu, mislim da možemo da obezbijedimo prolaz u narednu fazu", rekao je Trujić.

Revanš će se igrati u četvrtak u Bjelorusiji.