latinica  ћирилица
29/07/2016 |  18:28 ⇒ 21:46 | Autor: RTRS

Zoran Adžić kandidat za načelnika opštine Gradiška (VIDEO)

Zoran Adžić kandidat je za načelnika opštine Gradiška koalicije SNSD-DNS-Narodna stranka "Radom za boljitak"-Partija ujedinjenih penzionera-Srpska napredna stranka-Јovan Mitrović.
Zoran Adžić - Foto: RTRS
Zoran AdžićFoto: RTRS

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik ocijenio je da je Adžić u ovom trenutku najbolji kandidat za načelnika Gradiške. Dodikovu podršku ima i Ranko Karapetrović, kandidat vladajuće koalicije za načelnika Laktaša.

Gradišku treba deblokirati za privredni razvoj, vratiti joj nekad prepoznatljiv komunalani red i fokusirati se na zapošljavanje, jer ima perspektivu kao opština na granici sa EU – poručio je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

-Republička i opštinska vlast će osmisliti specijalizovane privredne zone, rekao je Milorad Dodik predsjednik SNSD-a.

Podršku Adžiću dao je i DNS jer su rezultati koalicije s republičkog nivoa vidljivi u svakoj opštini , rekao je predsjednik Regionalnog odbora DNS-a i nosilac liste ove stranke za lokalne izbore u Gradišci, Dane Malešević, koji je kao ministar prosvjete već pokrenuo projekat energetske efikasnosti za Osnovnu školu "Danilo Borković" u Gradišci.

-Podrška od predsjednika i Vlade biće u punom kapacitetu budućem načelniku i siguran sam da će i rezultati na lokalu biti mnogo bolji, kaže Dane Malešević predsjednik Regionalnog odbora DNS-a.

-Adžić ne krije da mu je podrška SNSD-a, predsjednika Dodika i koalicionih partnera "vjetar u leđa".

Baš kao i u Gradišci, saradnja SNSD-a, DNS-a i SP-a formalizovana je i u Laktašima – zajednički kandidat je Ranko Karapetrović iz SNSD-a.

“Vršićemo i u naredne 4 godine zajednički vlast srazmjerno broju osvojenih mandata i naravno uvažavajući interes sve tri partije kaže Branislava Milekić v.d. predsjednika Opštinskog odbora SNSD Laktaši.

Karapetroviću bi ovo bio drugi načelnički mandat. Pad prihoda jedan je od motiva zašto se ponovo kandidujem - poručio je Karapetrović.

-Mi ćemo to zajednički da rješavamo kao što sam to radio i u prvom mandatu. Prvenstveno učešće građana će biti ono što je moj fokus djelovanja, izjavio jeRanko Karapetrović kandidat za načelnika opštine Laktaši.

Podršku kandidatu za načelnika opštine Laktaši dao je i aktuelni načelnik Miroslav Kodžoman.