latinica  ћирилица
21/08/2016 |  09:39 ⇒ 12:40 | Autor: RTRS

Banjalučka Rok simfonija na Zelenkovcu (VIDEO)

Banjalučka „Rok simfonija“ sinoć je u magičnom ambijentu Eko- zone Zelenkovac održala fantastičan koncert, koji su između ostalih podržali i opština Mrkonjić Grad i Ambasada Švajcarske.
Koncert na Zelenkovcu - Banjalučka Rok simfonija - Foto: SRNA
Koncert na Zelenkovcu - Banjalučka Rok simfonijaFoto: SRNA

Banjalučki muzičari, okupljeni oko projekta „Rok simfonija“, svakim koncertom izazivaju novo oduševljenje i sve više osvajaju srca publike i u regionu. Nakon Novog Sada, uskoro planiraju koncerte u Beogradu i Sarajevu. Već za 26. avgust najavljuju novi, humanitarni, koncert na Kastelu, na kome će kao gosti nastupiti i neki poznati rok muzičari iz regiona.

Opština Mrkonjić Grad i ovoga puta svesrdno je podržala ovaj kulturni događaj, koji itekako doprinosi razvoju turizma tog kraja.

Magični ambijent Eko- zone Zelenkovac privlači i strane turiste, koji su oduševljeni njegovim prirodnim potencijalom i gostoljubivošću domaćina.

Predsjednik Eko- pokreta "Zelenkovac", Boro Јanković, najavljuje niz kulturnih događaja, koji se u Eko-centru održavaju tokom cijele godine. I to je dovoljan razlog da posjetite ovu zanimljivu turističku lokaciju.