latinica  ћирилица
22/08/2016 |  09:35 ⇒ 09:47 | Autor: SRNA

Završen turnir u odbojci na pijesku - "Vukosavlje open 2016"

Trijumfom ekipe "MTA-tim" iz Modriče u Vukosavlju, završen je turnir u odbojci na pijesku "Vukosavlje open 2016".
Vukosavlje - "Vukosavlje open 2016" - Foto: SRNA
Vukosavlje - "Vukosavlje open 2016"Foto: SRNA

"MTA-tim" je u finalu koje je održano na igralištu u izbjegličkom naselju Vukosavlje sinoć savladao ekipu "Autsajderi" iz Modriče rezultatom 2:1.

Za pobjedničku ekipu nastupili su bivši odbojkaši tima "Modriča-Optima" Dejan Milošević, Nemanja Ilić i braća Dragan i Bojan Ninić.

Prvo mjesto u konkurenciji odbojkašica pripalo je ekipi "MTA-lokice" iz Modriče, pošto su bile jedini prijavljeni tim.

Pehare i novčane nagrade pobjedničkim ekipama i najboljem igraču turnira Bojanu Niniću uručio je predsjednik Organizacionog odbora turnira Borislav Rakić.

"Na turniru je učestvovalo 11 muških i jedna ženska ekipa iz Modriče, Šamca i Vukosavlja", rekao je Rakić i istakao da je turnir organizovao Savjet omladine Vukosavlje u saradnji sa mladima iz opštine Modriča.

Rakić je rekao da Vukosavlje nema dvoranu za odbojkaški sport, zbog čega je u novom izbjegličkom naselju Vukosavlje izgrađen teren za odbojku na pijesku, sport koji je sve popularniji među djecom i omladinom u ovoj opštini.

Igralište ima tribine, ograđeno je i osvijetljeno zbog čega je u ljetnjim danima mjesto okupljanja velikog broja mladih.

Savjet omladine Vukosavlja je udruženje građana koje okuplja 500 mladih, od kojih je najveći broj iz novih srpskih izbjegličkih naselja Vukosavlje i Јezero.

U zabavnom dijelu sportske i kulturne manifestacije nastupili su rok grupe i di-džejevi sa prostora Modriče.

Održavanje turnira, koji je trajao dva dana, i ove godine podržala je opština Modriča i načelnik Mladen Krekić.