latinica  ћирилица
31/08/2016 |  21:58 | Autor: RTRS

Prnjavor: Podrška Tomašu, predstavljeni kandidati

Kandidat SNSD-a za načelnika Prnjavora Darko Tomaš, dok je ranije obavljao dužnost načelnika pokazao je sposobnost, a na predstojećim lokalnim izborima ima podršku rukovodstva ove stranke, izjavio je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik na konvenciji u Prnjavoru.
Konvencija SNSD-a u Prnjavoru - Foto: RTRS
Konvencija SNSD-a u PrnjavoruFoto: RTRS

Predstavljeni su kandidati Opštinskog odbora stranke na predstojećim lokalnim izborima. 

Predsjednik SNSD-a nema dilemu zbog čega je Darko Tomaš najbolji kandidat za načelnika Prnjavora. Na ovom prostoru zahvaljujući njemu, kaže Dodik, realizovan je niz projekata, a najveći je izgradnja autoputa Banjaluka-Doboj, zahvaljujući čemu će Prnjavor riješiti jedan od najvažnijih komunikacijskih problema – poručuje lider SNSD-a.

- Tomaš je čovjek koji je nesumnjivo dobio moje povjerenje i povjerenje SNSD-a. Mi vjerujemo da je dosadašnja lokalna politika u Prnjavoru bila grupaška i pojedinačna i da je bila usmjerena na promociju vrijednosti koje nisu odgovarale svim građanima ove opštine. Zato smo večeras ovdje da podržimo Darka Tomaša i SNSD - rekao je Dodik.

Ekonomski snažan Prnjavor, budućnost Prnjavora zasnovana na mladim ljudima i socijalno odgovoran Prnjavor – biće prioriteti Darka Tomaša ako bude izabran za gradonačelnika.

- Za svaki od ovih stubova imamo konkretne mjere. Smatram da su ovaj program i naša politika izuzetno mogući, provodivi i ostvarivi u narednom periodu - zaključio je Tomaš. 

Lider SNSD-a uvjeren je da kandidati ove stranke na oktobarskim izborima, uz podršku republičkih institucija, imaju snagu da poboljšaju stanje u opštini Prnjavor.