latinica  ћирилица
22/09/2016 |  16:17 ⇒ 22:04 | Autor: RTRS

O prijetnjama Dragana Čavića progovorila banjalučka komunalna policajka (VIDEO)

O prijetnjama koje je dobila od predsjednika NDP-a Dragana Čavića danas je progovorila komunalna policajka Slobodanka Šormaz. Nakon što je uklonila nepravilno postavljene plakate ove stranke primila je, kaže, nimalo prijatan poziv od Čavića.
Slobodanka Šormaz - Foto: RTRS
Slobodanka ŠormazFoto: RTRS

Čavić negira da je prijetio Šormazovoj. Tvrdi da je samo pitao da li iste zapisnike i kazne šalje i predsjedniku SNSD-a Miloradu Dodiku.

Prema riječima Slobodanke Šormaz, njen inspekcijski pregled završio se verbalnim napadima i prijetnja nakon što je, tokom redovne kontrole, uočila nepravilnosti u vezi s lijepljenjem plakata Narodnog demokratskog pokreta.

Kaže, pozvala je NDP i ukazala na načinjeni prekršaj, a odgovor od predsjednika partije dobila je nakon deset minuta.

- Rekla sam da smo bili u nadzoru i šta smo utvrdili, da bismo došli i prilagodili se njegovom terminu, kad njemu odgovara, da bih mogla sačiniti zapisnik i postupak dovesti do kraja, naglasila je Šormazova.

Čavić joj je, kaže, odgovorio da nema potrebe da dolazi do njega, jer nema namjeru da sa njom sačinjava zapisnik.

Slobodanka Šormaz ističe da to nije bio kraj razgovora. Dodaje da Čaviću pokušala da objasni da njen poziv na odgovornost ne treba da shvati lično. Ipak, navodi, prijetnja nije izostala.

- On je meni na to odgovorio: Јa kad dođem u oktobru na mjesto Radojčića ti nećeš pisati zapisnike niti slati prekršajne naloge, rekla je komunalna policajka Slobodanka Šormaz.

Čavić je u pisanom odgovoru poručio da će stati u kraj, kako kaže, bahatosti komunalne policije.

Podsjećamo, Odlukom o reklamiranju na teritoriji grada Banjaluka zabranjen je bilo kakav vid političkog oglašavanja van mjesta koja su za to predviđena.