latinica  ћирилица
16/10/2016 |  21:48 ⇒ 22:12 | Autor: RTRS

Vučić kriminalcima: Vratite se u svoju zemlju

Srbija će se žestoko obračunati sa kriminalom, bez ozbira na cijenu koju može da plati, rekao je večeras premijer Aleksandar Vučić i poručio kriminalcima iz drugih zemalja da se vrate u svoju, jer u Srbiji to više neće moći da rade.
Aleksandar Vučić - Foto: TANЈUG
Aleksandar VučićFoto: TANЈUG

- Žestoko ćemo se obračunati sa onima koji misle da im je Beograd prćija i da po Beogradu mogu da ubijaju kako stignu, pa nek dobro razmisle da li su jači od države ili nisu - rekao je Vučić u Nišu.

Poručio im je da će Srbija da pobijedi bez obzira na cijenu koju će morati da plati.

- To da idu da ubijaju, da jedan pišti iz teretane, a drugi pištaljkom s puta, ko će kad da puca, jedan kalašnjikov, drugi kalašnjikov... To neka zaborave i neka to vrate u svoju zemlju, a u našoj državi to neće da rade - poručio je Vučić.

Rekao je da njegova reakcija na događaj od prije dva dana, kada je ubijen jedan od vođa navijača Partizana, nije bila reakcija samo na jedan dnevni događaj i istakao da će se država obračunati sa kriminalcima.

Vučić je izjavio da nema nikakvih novih informacija u vezi sa hapšenjem penzionisanog generala MUP-a Bratislava Dikića u Crnoj Gori, i da će biti interesantno da se vidi šta će se dalje dešavati.

Dodao je da je ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću naložio da se o tome napravi izvještaj.

Izvor: Tanjug/RTS