latinica  ћирилица
20/10/2016 |  09:39 | Autor: RTRS

Luis Enrike: Јednostavno, to je Mesi

Trener Barselone Luis Enrike pohvalio je partiju Lionela Mesija protiv Mančester Sitija u Ligi šampiona (4:1), poručivši da je igrao fudbal sa velikom lakoćom, kao u školskom dvorištu.
Luis Enrike - Foto: Getty Images
Luis EnrikeFoto: Getty Images

Mesi se poslije povrede vratio na veliku scenu i već u drugom meču nakon pauze postigao "het-trik" u ubjedljivom trijumfu nad timom Pepa Gvardiole na Nou Kampu.

- Leo je bio prevaga. On je bio uključen u svim ključnim momentima utakmice. Igrao se kao da je u školskom dvorištu, a nije mu bilo bitno ni to što je tek izašao iz povrede. Јednostavno, to je Mesi - rekao je Luis Enrike na konferenciji za medije poslije utakmice.

Vezista Barselone Ivan Rakitić bio je oduševljen nastupom Lionela Mesija, ali i kompletnog tima protiv lidera Premijer lige.

- Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi i moramo da budemo zadovoljni i ponosni poslije ovakvog nastupa. Mesi? Govorimo o najboljem igraču svijeta, jednom jedinom. Odigrao je savršen meč - rekao je Rakitić.

Fudbaleri Barselone poslije tri kola imaju maksimalan učinak u C grupi Lige šampiona, a u narednom meču gostuju Mančester Sitiju na Etihadu.

Izvor: Tanjug