latinica  ћирилица
24/10/2016 |  17:08 ⇒ 17:09 | Autor: RTRS

Donirano 15.000 KM za obnovu Klinike za akušerstvo u Banjaluci

Predstavnici NLB banke Banjaluka donirali su 15.000 KM za obnovu Klinike za akušerstvo i ginekologiju Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, te 5.000 KM za institucije kulture u Banjaluci, povodom obilježavanja 20 godina poslovanja ove banke.
UKC RS - Foto: ilustracija
UKC RSFoto: ilustracija

Direktor NLB Banke Banjaluka Radovan Bajić ocijenio je da su sigurnost i kvalitet usluge dio tradicije ove banke u proteklih 20 godina, saopšteno je iz NLB banke Banjaluka.

"Cilj nam je da i u budućnosti ostanemo jedna od vodećih banaka na tržištu, te da gradimo dugoročne veze sa komitentima kvalitetnom uslugom, stabilnim rastom i prihvatljivim uslovima finansiranja", naveo je Bajić.

NLB banka Banjaluka obilježila je 20 godina rada 19. oktobra u Narodnom pozorištu Republike Srpske, kada je predstavljen istorijat poslovanja Banke, te izvedena predstava "Otac i sin", u režiji Nikole Pejakovića.

NLB banka Banjaluka ima 497 zaposlenih, koji obavljaju posao u 63 poslovnice na teritoriji Republike Srpske, a 74 bankomata omogućuju da novac bude dostupan komitentima 24 časa u toku dana.

NLB grupa je najveća slovenačka bankarska i finansijska grupa, te najveća finansijska grupa u jugoistočnoj Evropi, koju čine matična banka NLB Ljubljana, šest banaka iz drugih zemalja i ostale kompanije iz oblasti osiguranja, upravljanja nekretninama ili informacionih tehnologija.

Izvor: SRNA