latinica  ћирилица
28/11/2016 |  11:14 | Autor: RTRS

Azar: Samo su nam Siti i Liverpul konkurenti za titulu

Fudbaler Čelsija Eden Azar smatra da su samo Liverpul i Mančester Siti rivali njegovom timu na putu ka tituli Premijer lige.
Eden Azar (englezi.net) -
Eden Azar (englezi.net)

Odlični Belgijanac je na taj način odbacio da bi gradski rivali Arsenal i Totenhem, ali i Mančester Јunajted, mogli da se uključe u trku za šampionski naslov.

"Siti i Liverpul su dobri timovi, a ukoliko želimo titulu moramo da budemo ispred njih. Sljedeće kolo igramo protiv Sitija, snažnog protivnika i želimo da nastavimo sa pobjedama. Puni smo samopouzdanja", rekao je Azar britanskim novinarima poslije trijumfa nad Totenhemom (2:1).

Upravo je Arsenal, kojeg Azar ne vidi u trci, posljednji savladao Čelsi 3:0, ali su dva mjeseca kasnije "plavci" zabilježili svih sedam pobjeda u engleskom prvenstvu.

"Pre dva mjeseca nismo bili spremni, ali sada znamo šta treba da radimo. Dajemo sve od sebe u svakom meču", poručio je Azar.

Fudbaleri Čelsija poslije 13 kola nalaze se na vrhu Premijer lige sa 31 bodom, jednim više od Liverpula i Mančester Sitija, tri od Arsenala i sedam od Totenhema.

Izvor: Tanjug