latinica  ћирилица
15/02/2017 |  17:06 ⇒ 17:08 | Autor: RTRS

Udruženje logoraša Stanari uputilo zahtjev za prijem u kolektivno članstvo

Skupština Udruženja logoraša iz Stanara danas je donijela odluku da se uputi zahtjev za prijem u kolektivno članstvo opštinske Boračke organizacije radi jačanja organizacije i lakšeg ostvarivanja drugih prava.
Stanari - Foto: RTRS
StanariFoto: RTRS

Predsjednik opštinskog Udruženja logoroša Vinko Vidović očekuje da će zahtjev biti razmatran već na sljedećoj sjednici lokalne boračke organizacije.

Predsjednik Skupštine Boračke organizacije opštine Stanari Miladinko Kovačević rekao je da će sjednica biti održana početkom marta, da je ranije upoznat o inicijativi i razlozima zahtjeva, koji će biti uvršten kao tačka dnevnog reda.

Udruženje logoraša, koje je osnovano 7. febraura 2016. godine, nakon izvještajne skupštine obilježilo je krsnu slavu, na kojoj su prisutvovali predstavnici lokalne uprave i Udruženja logoraša Srbac.

Povodom Dana boraca juče je Boračka organizacija Stanari u saradnji sa Udruženjem logoraša uz podršku načelnika opštine Dušana Panića organizovala polaganje vijenaca na dvanaest spomen-obilježja u ovoj lokalnoj zajednici.

Izvor: SRNA