latinica  ћирилица
15/02/2017 |  19:46 | Autor: RTRS

Radonjić: Ne znam u kom sastavu ćemo igrati

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da ne zna u kom sastavu će igrati crveno-bijeli protiv Vršca u četvrfinalu Kupa Radivoja Koraća. Zvezda u četvrtak od 19.30 igra protiv Vršca u niškoj hali Čair utakmicu četvrfinala Kupa Radivoja Koraća.

- U situaciji smo kada moramo da razmišljamo i o pravom treningu i o utakmici koja dolazi. Čak i da smo kompletni ponašali bismo se na isti način u pripremi za ovaj turnir. Teško je zaista precizno reći u kom sastavu ćemo igrati - rekao je Radonjić.

- Nejt Volters nije teže povrijeđen, ali je njegov nastup neizvjestan. Milko Bjelica će pokušati da počne s radom, ali da li će i on biti spreman, vidjećemo. Što se tiče Nemanje Dangubića, detaljnu procjenu njegovog zdravstvenog stanja imaćemo po završetku kupa. Nadam se svakako da će "roviti" i bolesni biti bolje - rekao je Radonjić.

Govoreći o meču protiv Vršca, Radonjić je podsjetio da je ta ekipa na prvom mjestu Košarkaške lige Srbije.

- Vršac u svom sastavu ima igrače koji su igrali i na višem nivou takmičenja, predvođeni su trenerom koji je dvije sezone sa velikim uspejhom vodio ABA ligaša ekipu Metalca i osvojio titulu prvaka Evrope sa mladom reprezentacijom. Ipak, u ovom trenutku razmišljamo o sebi - rekao je Radonjić.

Program na Kupu Radivoja Koraća u četvrtak otvaraju FMP i Spartak od 17.00, a zatim od 19.30 igraju Zvezda i Vršac. Pobjednici ova dva meča sastaće se u subotu u prvoj utakmici polufinala.

Izvor: RTS