latinica  ћирилица
19/05/2017 |  11:54 ⇒ 12:27 | Autor: RTRS

Banjaluka: Sve spremno za "Play media day"!

Posljednje pripreme za Regionalni komunikacijski događaj, "Play media day 02" su u toku. Јedinstvena lokacija tvrđave Kastel u Banjaluci, preko 20 svjetskih, regionalnih i domaćih predavača i panelista, kvalitetan edukativni i muzički program učiniće 19. maj, danom za pamćenje.
"Play media day 02" -
"Play media day 02"

Tvrđava Kastel je pretvorena u "Play media day" galaksiju, a konferencijske zone Merkur, Uran i Јupiter pružiće kvalitetnu edukaciju.

"Play media day" će ugostiti Marka Zorića iz Londona, digitalnog urednika i edukatora sa Bi-Bi-Sija u oblasti kreiranja sadržaja vijesti, kao i dobitnika "Youtube golden button" nagrade.

Dio događaja biće i Vlatko Dimovski iz "McCann Adriatic" grupe i dobitnik Zlatnog kanskog lava, Branimir Brkljač, pionir jugoslovenskog marketinga, Mitja Јereb iz digitalne agencije "Renderspace" i međunarodni stručnjak Daglas Arelnejs iz "Sourcefabrica".

Predavanja o aktuelnim trendovima iz oblasti komunikacija, PR-a, marketinga, digitalne promocije i medijskih trendova održaće i Vedran Vereš, Tomislav Brčić, Nikola Vrdoljak, Petar Vasić, Boris Kovaček, Sanela Dropulić, kao i mnogi drugi svjetski i regionalni eksperti.

Regionalni gosti i predavači u Banjaluku stižu već danas. Na tvrđavi Kastel će od 20 početi i zabava dobrodošlice, na kojoj će se predstaviti di-džej duo Shivoos.

Konferencijski program počinje 19. maja od 9.30 časova, a nakon toga je predviđen medijski panel "Opstanak tradicionalnih medija u digitalnoj budućnosti" sa regionalnim eminentnim medijskim imenima.

Nakon cjelodnevne edukacije, tokom večernjih časova učesnike očekuje bogat muzički program, koji počinje u 21 čas. Prisutne posjetioce će zabavljati Laka sa bendom, kao i bend Sopot, dok će atmosferu dodatno upotpuniti i di-džej Miloš Stankić.

Priliku za sabiranje utisaka sa predavanja i doživljaj Banjaluke iz drugog ugla, pružiće "Adrenalin Play Media Day" avantura u prirodi. Svi zainteresovani posjetioci 20. maja će uživati u čarima kanjona rijeke Vrbas, ali i u obilasku slapova Švrakave, Etnološkog muzeja "Ljubačke doline", te zajedničkom ručku u prirodi.

Sve informacije o događaju možete pronaći na www.playmediaday.com kao na društvenim mrežama.