latinica  ћирилица
16/06/2017 |  17:29 ⇒ 17:51 | Autor: RTRS

Cvijanović-Šarić: Sportisti najbolji promoteri dobrog imidža Srpske

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović primila je danas u svom kabinetu proslavljenog rukometnog golmana Danijela Šarića i poznatog sportskog fizioterapeuta iz Banjaluke Borisa Vrhovca.
Željka Cvijanović i Danijel Šarić - Foto: RTRS
Željka Cvijanović i Danijel ŠarićFoto: RTRS

Predsjednica Cvijanović je u razgovoru sa jednim od najboljih svjetskih rukometnih golmana, rođenim Dobojlijom, i dugogodišnjim fizioterapeutom rukometne reprezentacije Katara, istakla da su uspješni sportisti i sportski radnici najbolji ambasadori i promoteri dobrog imidža Republike Srpske u svijetu.

Ovom prilikom predsjednica Vlade upoznala je Šarića i Vrhovca sa razvojem sporta u Republici Srpskoj, te istakla opredijeljenost Vlade i resornog ministarstva za unapređenje i razvoj, posebno školskog sporta.

Predsjednica Cvijanović je naglasila da sport u Republici Srpskoj ima posebno mjesto, jer se ljubitelji sporta identifikuju sa uspjesima sportista i njihovim pobjedama, te da su izuzetni rezultati Danijela Šarića veliki motiv mladima za dalji napredak u sportu.

Prijemu su prisustvovali generalni direktor RTRS-a Draško Milinović i ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Srpske Zlatan Klokić.