latinica  ћирилица
24/06/2017 |  13:25 | Autor: RTRS

Partizan: Leonardo dobija povišicu i konkurenciju

Sportki i generalni direktor Partizana Ivica Iliev i Miloš Vazura najavili su ojačavanje tima za kvalifikacija za Ligu šampiona.
Partizan (foto: StarSport) -
Partizan (foto: StarSport)

Prioritet srpskog šampiona je ostanak Uroša Đurđevića i Leonarda, ali i dovođenje još jednog kvalitetnog ofanzivnog igrača.

- Ne moramo nikog da prodajemo, pojačaćemo ugovore Evertonu i Leonardu, nećemo da se odreknemo Đurđevića - rekao je Vazura.

On je najavio povratak Brazilca Leonarda, koji je prvobitno timu trebalo da se priključi prije pet dana. U međuvremenu, Iliev najavljuje dodatno pojačanje za tim Miroslava Đukića.

- Radim na dovođenju još jednog igrača Leonardovog kvaliteta. To ne znači da će Brazilac otići iz Partizana, već želim da napravim najbolji mogući Partizan - rekao je Iliev.

Fudbaleri Partizana su završili prvi dio priprema na Zlatiboru gdje su imali dva poraza u test utakmicama. Crno-bijeli će drugu fazu obaviti u Sloveniji u Moravskim Toplicama od 25. juna do 5. jula, a igraće sa Kopenhagenom i moskovskim CSKA.

Srpski šampion sezonu će početi 11. jula kada dočekuje podgoričku Budućnost u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Revanš u Crnoj Gori je sedam dana kasnije.

Izvor: Agencije