latinica  ћирилица
14/07/2017 |  12:20 | Autor: RTRS

Granulić: Pod hitno riješiti problem blokade računa bolnice u Doboju

Predsjednik Sindikata zdravstva i socijalne zaštite Republike Srpske Milenko Granulić traži da lokalna zajednica pod hitno riješi problem blokade računa Bolnice "Sveti apostol Luka" u Doboju zbog duga za vodu.
Milenko Granulić - Foto: RTRS
Milenko GranulićFoto: RTRS

"`Vodovod` u Doboju je u vlasništvu lokalne zajednice i oni ovaj problem mogu veoma brzo riješiti u interesu građana i radnika, pogotovo što ta ustanova pruža zdravstvenu zaštitu za 250.000 stanovnika tog dijela Republike Srpske", rekao je Granulić Srni.

U Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Srni je ranije rečeno da je na rukovodstvu Bolnice "Sveti apostol Luka" u Doboju da sa lokalnim vlastima traži rješenje za prevazilaženje problema blokade računa ove zdravstvene ustanove zbog potraživanja "Vodovoda" u iznosu od 380.000 KM.

U dobojskoj Bolnici "Sveti apostol Luka" blokiran je račun zbog potraživanja "Vodovoda" u iznosu od 380.000 KM i postoji rizik da ova zdravstvena ustanova od ponedjeljka, 17. jula pruža samo hitne intervencije, upozorio je direktor Bolnice Milorad Živković.

Izvor: Srna