latinica  ћирилица
18/09/2017 |  18:18 ⇒ 18:45 | Autor: RTRS

Đorđević: Za zlato nedostajalo više energije i sreće

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je na konferenciji za novinare da poslije svega ekipa mora da bude zadovoljna rezultatom.
Konferencija za novinare košarkaša Srbije (Foto: B92/MLJ) -
Konferencija za novinare košarkaša Srbije (Foto: B92/MLJ)

- Hvala na podršci, što ste nas pratili i dočekali, mi to znamo da cijenimo. S druge strane, velike čestitke i naklon svima koji sjede s moje lijeve strane, zaslužili su sve pohvale i čestitke - rekao je Đorđević.

- Ovo su bile ekstremno teške pripreme za jedno ekstremno zahtjevno takmičenje i uz sve okolnosti koje su bile tokom priprema i nesreće koja nas je pratila, mislim da svi možemo da budemo zadovoljni onim što smo uradili. Nadam se da će reprezentacija nastaviti da donosi medalje za našu zemlju - naveo je Đorđević.

Selektor smatra da je nedostajalo više sreće i energije u finalu protiv Slovenije.

- Falilo nam je da odigramo finale sa 12 igrača, poznata je situacija sa Јovićem i Lazićem. Nedostajala nam je sreća, kažu da ona treba da se zasluži i da prati hrabre, a nama je nedostajala. Neću izgovore, već sam htio da vidim finale u "ful" sastavu. Vidio se i nedostatak energije - ocijenio je selektor.

Na pitanje novinara da otkloni sve nedoumice oko pozdrava poslije finala sa premijerkom Anom Brnabić, Đorđević se u odgovoru samo zahvalio na čestitkama.

Izvor: B92